Deprecated: _register_controls është vjetruar pas versionit 3.1.0! Më mirë përdorni Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /usr/www/users/volcat/wp-includes/functions.php on line 4863

Vezuv-i është themeluar në vitin  1999 me veprimtari primare organizimin e formave të ndryshme të lojërave të fatit.

Kompania gjatë zhvillimit të vet është udhëhequr me një strategji të thjeshtë. Avancimi, inovativiteti, mundi i madh, vendimet e guximshme dhe të mençura, dhe rezultate e mira medoemos duhet të vijnë. 

Prej vitit në vit e kemi rritur ofertën dhe kemi avancuar kualitetin e shërbimeve tona  dhe jemi bërë kështu koncesionerët më të mëdhenj në fushën e organizimit të lojërave të fatit në Mal të Zi.

Të qenit lider nuk na ka përgjumur.

PĂ«rkundĂ«r…

Sistemi i automat-klubeve „Casino Volcano” përfshin dymbëdhjetë objekte me enterier të projektuar sipas standardeve më të larta profesionale dhe të pajisura me slot-makinat më bashkëkohore të prodhuesve me renome botërore EGT, IGT, Aristocrat, Novomatic , Ainsworth, Interblock, Konami, Merkur që janë të lidhura në sistemin Advansys casino management.